VERANDAWAND(EN)

Met de trend van buitenkeukens, buitenkamers en loungeplekken is de vraag naar overkapping wanden zeer groot.

De meeste keuze is voor een acryl doeksoort (zoals Sunbrella of Sauleda/Niecryl), maar er zijn ook wanden geleverd van Top Gun en PVC.

De ramen worden standaard van een vlamvertragende Achilles raamfolie 0,75m gemaakt, de wanden kunnen (indien gewenst) ook van vlamvertragende doek worden vervaardigd.

De meeste worden voorzien van een profielpees (in 3 kleuren) welke dan in een profielrail wordt geschoven (zoals de rail op een caravan). De rail is er in 3 verschillende uitvoeringen. Maar de mogelijkheid van een systeem zoals gordijnen is er ook.

De zijkanten kunnen dan gesloten worden met tourniquets (ik lever de RVS uitvoering hiervan), Minax en nieuw grote kunststof tourniquets (die rammelen niet bij harde wind) en deze zijn zeer stevig.

De onderzijde kan worden aangespannen d.m.v. een aluminium buis in een tunnel en op enkele plaatsen een spandband met RVS bevestiging aan een kunststof drone welke heel mooi rondvormig is zodat er geen obstakels op de grond zitten waar je met blote voeten je tenen openstoot.

Er kunnen eventueel spanringen o.d. geplaatst worden aan de onderzijde, als het gewenst is om de wanden ook bij veel wind en regen te laten staan zonder schades.

Als er om de gehele veranda wanden geplaatst worden van een niet ademend materiaal, plaatsen wij (op verzoek) ventilatiekokers.

Commentaar van de tevreden klant:

 

We moesten even geduld hebben mbt de levering maar dat hadden we er graag voor over . Want dat ze het druk hebben verwonderd mij niets in elk detail schuilt vakmanschap Dank voor de nette service.
Han Blaauwgeers